10 Temmuz 2007 Salı

TEMA - Manisa meyve cekirdekleri projesi


TEMA ile paraşütçüler, dağcılar ve diğer destekçiler
eşliğinde çok güzel ve anlamlı bir proje gerçekleşiyor. Düşünsenize bir; ne kadar çok meyve tüketiliyor. Bunların çöpü diye attığımız çekirdekler fidan olacak can bulacak toprakta. Ağaç ve orman yönünden fakir bir ülkeyiz.


Ormanlar bir ülkenin can damarlarıdır sözünü küçük yaştan beri sadece ezberlemişizdir. Ezberden çıkabilseydi bir çok şey gibi belki daha fazla bilinçli insanımız olacaktı. Türkiye dört bir yanı denizlerle kaplı, su sorunu diğer coğrafyalara göre asgari düzeyde olan ama bütün bunlara rağmen orman fakiri olan bir ülkedir. Kaynaklar ancak bu kadar kötü kullanılabilir. Duyarlı bir toplum olmak çok zor bizler için. Ama her zaman söylediğimizi yine söylüyoruz. Türkiye duyarlı vatandaşların omuzlarındadır. Onlar olmasaydı sonu nicolurdu!!!

TEMA - Tema - TEMA - Tema - TEMA - Tema - TEMA - Tema - TEMA - Tema - TEMA - Tema - TEMA - Tema - TEMA - Tema - TEMA - Tema - TEMA - Tema - TEMA - Tema - TEMA - Tema - TEMA - Tema - TEMA - Tema - TEMA - Tema - TEMA - Tema - TEMA - Tema - TEMA - Tema - TEMA - Tema - TEMA - Tema - TEMA - Tema - TEMA - Tema - TEMA - Tema - TEMA - Tema - TEMA - Tema - TEMA - Tema - TEMA - Tema -TEMA - Tema - TEMA - Tema - TEMA - Tema -

Hiç yorum yok: