5 Temmuz 2007 Perşembe

Kamp İçin Altınlarını Satışa Çıkaracaklar

Burası Türkiye..! Sizlere yorumsuz bir alıntı.. Bu nasıl iştir. trilyonlar seçim masraflarına gidiyor. Bayrak, bez, baskı, afiş derken paranın gözünün yaşına bakmıyorlar. İnsanlarımız ise açlıktan ya da ilgisizlikten kendi başının çaresine bakmaya çalışıyor. Görme özürlüler örneğinde ise "bu insanlar kendi cepleri için değil spor yapabilmek için altınlarını satıyorlar" gerçeği görülmeli.

Görme Engelliler Halter Milli Takımı oyuncuları, biriktirdikleri altınlarını satıp Dünya Oyunları için kamp yapmaya hazırlanıyor.


GÖRME Engelliler Halter Milli Takımı, 24 Temmuz'da Brezilya'da yapılacak Dünya Oyunları'na katılmak için sponsor arıyor. İlk kamplarını federasyonun imkânlarıyla İncek'te yaptığını belirten Halter Milli Takım Antrenörü Alper Olcayto, ödenek olmadığı için ikinci kampı yapamadıklarını, eğer sponsor bulamazlarsa milli haltercilerin Brezilya'ya hazırlıksız gitmek zorunda kalacaklarını söyledi.KAMP için sponsora ihtiyaçları olduğunu ifade eden Olcayto, "Bu kampı yapabilirsek çok daha iyi derecelerle döneceğiz. İhtiyacımız olan para sadece 25 bin YTL. Sponsor bulamazsak kız sporcularımız altınlarını, ben de arabamı satıp bu kampı yapacağız. Bir sporcu biriktirdiği 3 bin YTL'yi teklif etti. Meslek hayatımda böyle bir şey görmedim" dedi.

Milliyet

Hiç yorum yok: