9 Ocak 2008 Çarşamba

Yilbasi Rezaleti

Bu bir utanç kaynağıdır ülkemiz için.. Ne kadar üzücü bir olay.. Her yıl aynı olayın yaşanması ise başka bir utanç.. Utanç oğlu utanç..! Bu ülkede bu insanlarla aynı havayı teneffüs ettiğime inanamıyorum.. Lanet olsun o anlayıştaki bütün insanlara.. Hiç abartısız "şeyleri kopsun" diyorum!


Yılbaşı REZİLLİĞİ

Yılbaşı kutlamalarının geleneksel alışkanlıgı haline gelen tacizin videosu yayınlandı. Turistleri kameraların önünde taciz eden ahlaksızların aldığı ceza ise çok komik

Türkiye, 2006'dan 2007'ye girdiği gibi, 2007'den 2008'e de tacizle girdi. Geçriğimiz yıl Taksim'de yapılan yılbaşı kutlamalarında, alkol almış bir turistin herkesin önünde taciz edilmesiyle 2007'ye şaşkın bir şekilde giren Türkiye, 2008'e de benzer görüntülerle girdi. 4 kadın turist, erkek arkadaşlarının yanında etraflarına toplanan, çoğunu çocukların oluşturduğu grup tarafından elle ve sözle taciz edildi.

2008'e girişi kutlamak için, erkek arkadaşlarıyla Taksim'e gelen kadın turistlere yapılan iğrenç tacizler herkesi şoke etti. İstiklal Caddesi'nde yürüyen Avustralyalı kızlardan Mandi Keighran'ı kucağına alarak havaya doğru atmaya çalışılmasına vatandaşlar müdahale etse de, şehir magandalarının tacizleri bitmedi.

Tacizcilerin elinden kurtulan Avustralyalı turistler, çareyi bir eczaneye sığınmakta bulsa da, taksiye binmek için dışarı çıktıklarında, tekrar taciz edildiler. Polisin müdahalesiye taksiye binip uzaklaşan turistleri taciz edenlerden gözaltına alınan biri İranlı 5 kişi ise çok komik bir para cezasıyla kurtuldu. Kadınların şikayetçi olmadığı tacizcilere, Kabahatlar Kanunu'na göre 57 YTL para cezası kesildi.

Hiç yorum yok: