14 Haziran 2007 Perşembe

LOSEV - Losemili Hastalar

“[Lösemi hastası] Volkan Dundar 13 yasindaydi. Hastanede ilik nakli icin yillarca sira bekledi. Bir gun Dundar ailesinin telefonu caldi. Nakil icin sira geldigini soylediler. Ancak Volkan bu telefondan 4 gun once olmustu. Son 10 ayda 15 lösemili çocuk, uygun ilik bulunduğu halde hastanede yatak bulunamadığı için yaşamını yitirdi.”

Milliyet Gazetesi, 26 Kasim 2006 Pazar



“38 [lösemili] cocugu goz gore gore kaybettik.”

Star Gazetesi, 24 Kasim 2006 Pazar



DUYARLI GONULLULERIMIZE,

Cagdas ve aydinlik toplumlarda sivil toplum kuruluslari dogrulari soylemekte ve ulke yararina olan konulari cikar gozetmeksizin gundeme getirmektedir.

Degil yuzlercesini bir cocugun bile olumunde duyarli ve aydin insanlar seslerini yukseltmekte, sorumlulardan hesap sormaktadirlar.

Yillardir LOSEV hayat kurtarmak ve tamamen parasiz tedavi hizmeti verebilmek icin cirpinirken, essiz bir proje kurabilmek icin cabalarken buna ilgisiz kalan 3 maymunu oynayan iktidardaki ve muhalefetteki siyasileri uyandiralim.

Biz yuzbinler degil, 1 milyon degil, 5 milyon kisinin bu konuda ciddi destegini arzu ediyoruz ve de bu basariyi tum TURKIYE ile paylasmak istiyoruz.

Siz bu maili en az 10 arkadasiniza yollayarak sirada bekleyen en az 1000 losemili ve kanserli cocugun hayatini kurtarmanin mutlulugunu yasayabilirsiniz.

Destek verebilmek icin burayi tiklayiniz. http://www.losev.org.tr/dergi/kent.htm

UNUTMAYIN! HEDEFİMİZ 5 MİLYON KİŞİDİR.

Saygi ve sukranlarimizla,

Dr. Ustun EZER,
Pediatrik Hematolog,
LOSEV YONETIM KURULU BASKANI

Hiç yorum yok: