26 Haziran 2007 Salı

Kan Bankasi - Acil Kan İhtiyaclari

KAN BANKASI WEB SİTESİ

Bu siteyi oluşturmaktaki temel amacımız, yaklaşık olarak 1 sene önce bir dostumuzun küçük oğlunun okulda soba ile bir kaza sonucu yanarak ağır yanıklar içerisinde hastaneye kaldırılması ve hastanede kaldığı süre içerisinde ihtiyacı olan kanı gerekli zamanlarda bulamayıp yaşamına veda etmesidir.

Sinan'ın yaşama umudu sadece AB Rh (-) kanın bulunmasına bağlıydı. Ağır yanık tedavisi gören, Ankara Numune Hastanesi'nde gün aşırı Kan verilen Sinan'ın yaşamı. Sinan henüz 11 yaşındaydı. Göreceği, mutlu-mutsuz olacağı yaşayacağı güzel yıllar vardı. Sinan ve onun gibi kan ihtiyacı olan nice hastaların, kan verecek gönüllülerin, bir birlerine internet ortamıyla ulaşabilecekleri bir site olmalı diye düşünerek yola çıktık.

İnternet sadece eğlence aracı olarak bir iletişim sistemi değil, topluma hizmet de eden bir bilişim aracı da olmalıydı. Bu düşünce ile hazırlandı Kan bankamız.


Sinan'ımızı yaşatamadık, o kaderine yenik düştü. Diğer Sinanların yaşama umutlarının, ölmeden ellerinden alınmaması için kan bankası var, hep sizinle olacak. Sinanların ve tüm insanların yaşama umudu için, umudu biten insanlar ölmeden önce ölen insanlardır. Umutlarımızın hep varolması dileğiyle.

KANbankasi.gen.tr sitesi tüm Türkiye'nin. Biz sadece bu projeyi başlatan kimseleriz.. Proje sahibi ve sorumlusu bizler elimizden geldiğince bu siteyi desteklerinizle ayakta tutmaya çalışıp büyütmeye çalışacağız.Her zaman yardımlarınızı bekliyoruz.

Vereceğinizi umduğumuz destekleriniz için şimdiden teşekkür eder, saygılarımızı sunarız.
Lütfen site hakkında istek, öneri ve eleştrileriniz için bizlerle iletişim'e geçin.

Bizlerle iletişim için bilgi[at]kanbankasi.gen.tr adresini kullanabilirsiniz.
Oğuzhan ve Hidayet'e teşekkürler. Güzel bir oluşum meydana gelmiş
sayelerinde.
Toplumsal

Hiç yorum yok: