16 Nisan 2007 Pazartesi

Neden Bu Blog?

Sonuçta hepimiz bu toplumun bir parçasıyız. Genelde bireyler olarak varız toplumda ama biz bir başımıza hiçbir şey ifade etmiyoruz. En azından anlatmak istemediğim tek başına bir bireyin toplumu değiştirme şansının olmaması.

Cidden de günlük hayatta o kadar enteresan olaylar ile karşı karşıya geliyoruz ki insanın bazen inanası gelmiyor. Durum gerçekten de bu boyutta. Öyle saçma şeyler oluyor ki birey utanıyor insanlığından. Ve neden "toplum" diyoruz da "birey" demiyoruz. Sebebi ortada aslında: Çünkü artık dengesizlik genele yayılmış durumda. Sömürgenlik, üretmeme, kişinin kuyusunun kazılması, dışlama, kıymet bilmeme, kötü olma yarışı gibi kavramlar toplumumuzda geçerlik kazanmaya başladıkça duyarlı bireyler baskı altına girmekteler..

İşte karşılaştığımız bu gariplikleri burada sizlerle paylaşmaya çalışacağım. Sizlerden de örnekler alabilirim bunun için. Zaten burada olma nedenimiz bir. Eğer bu satırları okuyorsanız geliş amacınız bellidir. Toplumsal duyarlılık sahibi arkadaşlarımızı bekliyoruz.

Daha Üsturuplu, Bireye Ceza Olmayan Bir Toplum Dileğiyle..!
Merhabalar Efendim.... :)

Toplumsal

Hiç yorum yok: