1 Eylül 2012 Cumartesi

Kış aylarıyla aşk ve nefret ilişkisi

1-Aşk En sevdiğiniz kabanınızı, deri eldivenleriniz ve fötr şapkanızla takmanız mümkün.
2-Nefret Mağazaları kalın kalın pantolarla dolaşmak ise tam bir işkence. Mağazaya girince terliyorsun, dışarı çıkınca üşüyorsun. Koltuk altında çıkan koyu halkaları hiç saymıyoruz.
 3-Aşk Buz pateni, sıcak çikolata, sahlep, evde sinema günleri gibi aktiviteler kış aylarını sevmek için en güzel sebeplerden.
4-Nefret Uyumuş bir yüz, kızarmış bir burun ve soğuktan donmuş kulaklar ve hiç ısınmayan ayaklar ise kış aylarının en nefret edilesi olayları.
5-Aşk Sonunda aylarca dolapta bekleyen çizmeleri çıkarmanın vakti geldi. Camel rengi süetler, siyah zincirli deriler, diz üstü feminenler ve süper rahat Ugglar…
 6-Nefret Yerlerde su birikintileri, kar-tuz-çamur karışımı kar kalıntıları ve çizmelerinizle haşır neşir olmuş pis lekeler, ıslanmış ayaklar oldukça can sıkıcı.
 7-Aşk Soğuk bir hava, sıcak bir oda, battaniye ve sıcak çay kış aylarının en güzel eğlencesi.
8-Nefret Cildimiz soğuk havada kurur ve pul pul dökülür. Bu oldukça can sıkıcı değil mi?
9-Aşk Kış sezonunda her şey romantik geliyor. Yılbaşı süslemeleri, rahat bir kafede sıcak şarap keyfi, kanepede bir battaniyeyi paylaşmak…
10-Nefret Kar yağdığında hepimiz kardan adam gibi oluyoruz fakat örme şapkalar, fiyonklu kulaklıklar, renkli eldivenler oldukça şirin görünüyor.
11-Aşk 1 saatten fazla zaman ayırdığınız saçınız,dışarı çıktığınız an 2 damla yağmurdan bozuluyor. Böyle bir durumda insan kış aylarını nasıl sevebilirki?

Hiç yorum yok: