1 Mayıs 2008 Perşembe

Üniversiteli travesti gaspçı suç üstü yakalandı

Son iki ayda 8 hipermarket soygununu gerçekleştiren travesti Göksel G(30). Gazi Hastanesinde Gasp Büro Amirleri görevlilerince kıskıvrak yakalandı.

Ağzına ameliyat maskesi başına da kaşkol takıp elindeki silahla marketlerin kasasını boşalttıktan sonra taksiye binerek şoföre kendisini 'doktor', 'hasta' diye tanıtıp herhangi bir hastaneye gittiği ve burada izini kaybettirdiği belirlendi.Latince kursuna giden zanlı Göksel G. kurs parasını sağlamak için böyle bir yola başvurduğunu söyledi.Yunanistan'a gitmek için Latince öğrendiği ve ailesinin kendisini travesti olduğu için reddettiğini polis ifadesinde söyledi. Ayrıca gözaltına alınan Göksel G. (30) adlı kişinin Ankara’da özel bir üniversiteden atıldığı belirlendi.Zanlı Göksel G. marketin güvenlik önlemlerinin az olduğu için soyduğunu dile getirdi.

Soygun marketin güvenlik kameraları tarafından saniye saniye kaydedildi.. Zanlı üstünde siyah mont ve şapkayla yüzünü saklayarak markete girdi daha sonra silahını çıkarıp kasiyerden paraları isterken olay sırasında orda bulunan vatandaşlar panik halinde geriye çekildiler. Zanlı vatandaşları ve kasiyerleri silahını göstererek uzaklaştırdı ve daha sonra koşarak kaçtı.Girdiği diğer markete üstünde bu kez yeşil kapşonlu t-şhirt bulunan zanlı içeri girdikten bir süre sonra silahını çıkarıp kasiyere doğrulttu ve kasayı boşaltıp kaçtı.Üçünü soygunda ise kendisini siyah mont,şapka,yüzünde yeşil bir atkı ve ağzında doktorların kullandığı ameliyat maskesi bulunan Göksel G.kasadaki paraları alarak olay yerinden uzaklaştı.

Soyguncu Ankara Emniyet Müdürlüğü Gasp Büro Amirleri güvenlik kameralarını izleyerek soyulması muhtemel marketlerde ve hastanelerde güvenlik önlemi aldı.Soyguncunun yakalandığı gün başka bir marketi yine silah zoruyla soyduktan sonra olay yerinden taksiye binip Gazi Hastanesine giden soyguncuyu hastanede hazır bekleyen polis ekipleri kıskıvrak yakaladı.

Emniyetteki sorgusu biten travesti soyguncu Göksel G. bugün adliyeye sevkedildi.

DHA